Toolmaster.dk Joomla Template Showcase

1 billede er 1000 ord værd - en vigtig del af alle hjemmesider er derfor designet og udseendet. Toolmaster.dk har derfor bl.a. specialiceret sig i udvikling af design (templates) til det mest prisvindende Open Source CMS kaldet Joomla! Vi tilbyder generelt fire forskellige typer af template-services/udvikling, som er beskrevet herunder:


1. Gratis templates

Der findes et utal af gratis templates på nettet. Vi har støvsuget Internettet, udvalgt de bedste og samlet dem, så du nemt og ubesværet kan finde det design, der passer til netop dit projekt. Herefter små-modificerer vi den ønskede template, ved fx at ændre toplogo, baggrundsfarve, ikoner, farver og skrifstørrelser. Mens du vælger template, skal du derfor forestille dig dens muligheder.

Se de gratis templates ved brug af dropdown i toppen af siden!

  

2. Købe-templates

Der findes mange commercielle template-løsniniger af meget høj kvalitet, da der er lagt utroligt meget arbejde i dem. Fordelen ved at vælge en købe-template er, at kvaliteten ofte er langt højere end for "gratis" templates. Ud over udgiften til selve købet af templaten, er der som ved "gratis templates" brug for modifikationer. Alt i alt bør man ende med et langt flottere resultat, for lidt flere penge.

Se de købe-templates ved brug af dropdown i toppen af siden!


  

  

  

3. Konvertering

Der er flere måder at templatekonvertere på. Dog har de det tilfælles, at I allerede har et design, enten i form af fx en .PSD fil fra en grafiker, eller et design på jeres nuværende hjemmeside, i gerne vil bevare. Dette betyder at forskellen på "3. Konvertering" og "4. Specialdesign" er, at I allerede har det egentlige design, og blot mangler at få det konverteret til en Joomla! template.


  

4. Specialdesign

Med en specialudviklet template har man chancen, for at præge udviklingen i præcis den retning man ønsker at gå fra starten. Der udarbejdes et visuelt design/identitet før selve templaten implementeres. Slutresultatet vil være et unikt design (template), der er skræddersyet til netop din virksomhedsprofil, og som aldrig er blevet brugt på Internettet før!
Hvad er en CMS-template og hvordan virker den?
I et CMS-system er sidens indhold helt adskildt fra visningen af det. Dette betyder kort fortalt at det kun er præsentationen af indholdet som skifter mens det egentlige indhold, menuer, billeder m.m. forbliver det samme.
En template er i virkeligheden en dynamisk kodet fil/skabelon, der beskriver hvor, hvornår og hvordan indholdet skal vises/præsenteres på hjemmesiden. Derved bliver en template også sidens design og udseende.
Dette gør det også nemt at skifte design senere, og man er derfor ikke tvunget til at skulle bruge det samme for altid. Man skal dog være forberedt på ændringer i indhold og/eller templates for at det ser rigtig godt ud.

Om visningen af gratis- og købe-templates
Alle gratis templates ligger på Toolmaster.dk's server, og viser den samme hjemmeside i forskelligt design.
Alle købe-templates ligger hos de individuelle designere. Disse linker vi direkte til, for at I kan se dem alle samlet på et sted.
Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops & søgemaskineoptimering